Hirdetés adatai:

Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Tetőtér:
nem beépíthető
Típus:
családi ház
Vételár:
33 M Ft
Alapterület:
115 m²
Telekterület:
1 116 m²
Ingatlan állapota:
újszerű
Szobák száma:
4
Pince:
nincs
Épület szintjei:
földszintes
Fűtés:
gáz (cirkó)
Komfort:
komfortos
Cím:
Pest megye, Szentendre (Pismány)
 

Megjegyzés:

TULAJDONOSTÓL ELADÓ !!!GYÖNYÖRŰ PANORÁMÁS!!! Szentendrén Pismányban Táltos utcából nyíló Csíz zsákutcában , panorámás, földszintes nyaraló megnevezésű, de családi házként használható épület eladó.
Az ingatlan 1116 nm sík területű, az épület 115 nm bruttó nagyságú. A ház nappali-étkező-konyha, 3 szoba, fürdőszoba, külön WC kézmosóval,háztartási helyiségből és 25 nm teraszból áll. Az épület 30-as porótherm téglából épült,fa födémmel,cserépfedéssel, belső válaszfalakkal van megépítve.A telken villany be van kötve víz és gáz az utcáról beköthető .További munkákat az új tulajdonos végezheti, de a jelenlegi tulajdonos kérésre be is fejezi .A földszintről dunai panoráma látható.
A környezetében szép rendezett házak épültek , jó levegő, csend, és nyugalom jellemzi a területet, új aszfaltos út építését az itteni lakok intézik
Ha a vevő igényli úgy az épületet a kivitelező kulcsra kész állapotba megépíti, burkolatok ,fürdőszoba egyéni ízlésnek megfelelően alakítható .Fűtése gáz cirkó készülékkel padló vagy radiátoros fűtéssel alakítható.

Kulcsra kész állapotban 50 millió Ft

Jelenlegi készültség esetén ár: 33 millió Ft

Eszközök:

▴ Vissza az oldal tetejére